Välj en sida

Städfirma Kristianstad

Susi Städ – en städfirma för dig i Kristianstad

Städ i Höör – för ditt hem och din arbetsplats 

Jag erbjuder städ för både privatkund och företag, vilket innebär att jag kan hjälpa er med bland annat flyttstädning, trappstädning och fönsterputs. Kanske du vill ha avlastning med din veckostädning eller behöver anlita någon som tar hand om er kontorsstädning, då finns jag för er. Även om jag jobbar själv så kan du vara trygg med att jag tar hand om ditt hem eller din arbetsplats. Om du bor i Kristianstad med omnejd och behöver en städfirma så hjälper jag dig med det städuppdrag du önskar. Erfarenhet av städ i kombination med en hög servicekänsla gör att du kommer bli nöjd med att anlita mig och min städfirma.

Det blir allt vanligare att anlita en städfirma för att få avlastning med sitt städ och det gör ju att du kan få mer tid över till andra saker. För mig är det en fantastisk belöning när mina kunder blir glada över att ha en sak mindre att oroa sig över. Du kan vara säker på att jag alltid strävar efter ett skinande resultat. Varmt välkommen att kontakta mig när du vill ha min hjälp eller om du har några frågor angående mina tjänster av städ. Om jag inte svarar direkt så är jag säkert i fart med att städa, men då återkommer jag så snart jag har möjlighet. Varmt välkommen till Susi Städ.

Företag & Privatkunder

Jag värnar om mina kunder oavsett om det är en privatperson eller företag och det är min ambition att bygga långvariga relationer. Ett hem och ett kontor kan behöva lite olika form av omvårdnad men det viktiga är att du som kund får en ren och fräsch miljö att bo och jobba i.

Allt städ kring Höör

Behöver ditt hyreshus ha trappstäd, är det hög tid att putsa fönster som du hittar inte tiden till eller vill ingen på kontoret ha ansvar för städuppgifterna? Lugn, jag hjälper er! Jag gör allt inom städ, oavsett om det handlar om veckostädning i din bostad eller kontorsstädning. Du kan känna dig trygg med att överlåta det till mig.

Min erfarenhet

Under cirka 15 år har jag jobbat inom städbranschen och jag ser ingen nackdel med att jobba själv, tvärtom. Jag är noggrann och tar själv ansvaret för att du som kund ska bli nöjd. Det är alltid en skön känsla när jag vet att jag kunnat hjälpa någon med vilken form av städning det än är.

Vill ni veta mer?